Volumia! gecoverd

Al is Volumia! uit elkaar, de liedjes leven door. Bekijk hier een selectie van YouTube filmpjes van artiesten die liedjes van Volumia! hebben gecoverd. Ken jij nog andere covers? Mail de YouTube link door naar info@volumia.com en wij plaatsen hem hier.

Volumia! afscheidsconcert HMH2

De posters van de Afscheidsconcerten

Collectors-items voor diegene die dat leuk vinden. Bekijk ze hier nog een keer.  

Xander de Buisonjé en Paul Bergen, 15-12-2000 Amsterdam

Onze huisfotograaf

Rechts zie je onze huisfotograaf. Paul was kind aan huis bij alle optredens en fotografeerde de laatste 4 jaar veel van onze live shows. Paul is de huisfotograaf bij het AD en al jaren actief voor de hele Nederlandse popscene. Chck hem hier: www.paulbergen.nl

Volumia! 1ste keer Ahoy' 31 oktober 1998

Alles moet een 1ste keer zijn

50 gulden kostte een kaartje voor het Volumia! concert, samen met de Kast en Blof in Ahoy’ 1998. De Nederlandse pop ging goed en dat zagen de concertpromotors ook. Hoppa! (Wel nog ff reclame maken in de Telegraaf, want da’s toch een zaaltje van 10.000 man).

Volumia! op 1 in de Top 100 mega album

Boven aan het lijssie!

Bijzondere momenten moet je koesteren. Vele willen het, ons lukte het (wonder boven wonder). Boven aan dat beruchte lijstje van de Megatop 100. Zie hier het bewijs.Ingescand en bewaard. En nu gedeeld. Genieten maar zou ik zeggen! Daaaag Bee Gees, U2, George Michael en de rest….

Xander was de derde zanger van Volumia! Ton Peeters ging hem voor

Xander was de derde zanger van Volumia!

Wist jij dat Volumia! voor Xander de Buisonjé van 1991 t/m 1993 nog 2 andere talentvolle zangers heeft gehad? Nee? Nou kijk hier ff. Marcel Spijkers en Ton Peeters, beiden in die tijd studerende aan de Hogeschool Heerlen. We hebben ze even voor je opgezocht op internet, want ook wij zijn ze uit het oog …lees verder

Aller eerste single "Volumia!", Zonnebloempjes

Aller eerste single “Volumia!”

Dit is de aller eerste single van Volumia! Nou ja als “De Zonnebloempjes” dan!